Poll Results
Please login to vote and see the results.
Lost your password? Please enter your email address to get a reset link.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Please login to vote and see the results.
Please login to vote and see the results.
Please login to vote and see the results.
Please login to vote and see the results.
Correct Answer: 50.00% Let the MP of 1 article = Rs. 1 MP of 15 article = Rs. 15 SP of (15 + 1) article = 15×96/100= Rs.14.40 CP of 16 article = 14.40/135×100= Rs.32/3 CP of 1 article = 32/3×16= Rs.23 Required % = 1−2/3//2/3×100 = 1/3×3/2×100=50
Correct Answer: 50.00%
Let the MP of 1 article = Rs. 1
MP of 15 article = Rs. 15
SP of (15 + 1) article = 15×96/100= Rs.14.40
CP of 16 article = 14.40/135×100= Rs.32/3
CP of 1 article = 32/3×16= Rs.23
Required % = 1−2/3//2/3×100
= 1/3×3/2×100=50
See lessPlease login to vote and see the results.
Correct Answer: 625 1178.999×25.0001−√?×16.0011=29075 [adinserter block="7"] 1179×25−√?×16=29075 29475−√?×16=29075 √?×16=29475−29075=400 √?=25=>?=25×25=625
Correct Answer: 625
1178.999×25.0001−√?×16.0011=29075
1179×25−√?×16=29075
29475−√?×16=29075
√?×16=29475−29075=400
√?=25=>?=25×25=625
See lessPlease login to vote and see the results.
Correct Answer: 2% Let the cost price of item = Rs.x Therefore, Marked price of Item = x×(100+20)100=Rs.6x5 [adinserter block="7"] Then, selling price of item = 6x5×(100−15100)=6x×175×20=Rs.102100x = Profit = (102x100−x)=Rs.2100x Gain per cent = 2x100×100%x = 2%
Correct Answer: 2%
Let the cost price of item = Rs.x
Therefore, Marked price of Item = x×(100+20)100=Rs.6×5
Then, selling price of item = 6×5×(100−15100)=6x×175×20=Rs.102100x
= Profit = (102×100−x)=Rs.2100x
Gain per cent = 2×100×100%x = 2%
See lessPlease login to vote and see the results.
Please login to vote and see the results.
Please login to vote and see the results.
Please login to vote and see the results.
Correct Answer: 28.50% Let cost price = Rs.100 and marked price = 100 + 40 = Rs.140 Let required discount be x%. According to the question, 140×(100−x100)=100 (100−x)=100×100140 Therefore, x = 100−100×100140=40×100140 = 28.5% (approx)
Correct Answer: 28.50%
Let cost price = Rs.100
and marked price = 100 + 40 = Rs.140
Let required discount be x%.
According to the question,
140×(100−x100)=100
(100−x)=100×100140
Therefore, x = 100−100×100140=40×100140
= 28.5% (approx)
See less
Explanation: First 11 multiples of 11 are 11, 22, 33… 121 ⇒ Sum of all multiples = 11 + 22 + 33 + ... + 121 = 11(1 + 2 + 3 + … + 11) = 11 × 66 = 726 ∴ Average = 726/11 = 66
Explanation:
First 11 multiples of 11 are 11, 22, 33… 121
⇒ Sum of all multiples = 11 + 22 + 33 + … + 121 = 11(1 + 2 + 3 + … + 11) = 11 × 66 = 726
∴ Average = 726/11 = 66
See less